Gitte Houmand

Et værdiskabende koncept, hvor specielt C- Level coaching, og de afledede effekter af C-level ’s personlige udfordringer, sætter fokus på effekten af samtidig/ efterfølgende B- Level coaching, blandt andet for at undgå Stress i organisationen gennem evige forandringer.

 

Gitte Houmand har været selvstændig personlig coach og rådgiver siden 2008. Hun gør en stor forskel for den enkelte gennem coachingforløb. Og her er det vigtigt, at Gitte ikke blot er almindelig coach, men Businesscoach, der arbejder på hele perspektivet 360 grader.


Desuden er Gitte optaget af og har en betydelig erfaring med at hjælpe enkeltpersoner og virksomheder med stressrelaterede problemstillinger, hvad enten det er personlig stress eller at skabe et stressberedskab, der er nærværende og operationelt.

Endeligt har Gitte gennemgået bestyrelseskurset BusinessCare Intensive og sidder med i INNOVATIONBOARD, og dermed kandidat til at indgå med sine specielle kompetencer i bestyrelser.

 

Styrken for dig som kunde hos InnovationCity ligger i vores videndeling og mulighed for, at levere hver for sig eller samlet gennem InnovationCity.

1:1 Businesscoach

1:1 Coach for Executives

1:1 Stresscoach

Stress strategi