Mission

InnovationCity ApS vil altid medvirke til vækst hos vores kunder gennem en værdibaseret ledelsesfilosofi baseret på kundetilrettede løsninger inden for såvel kendte som ukendte løsninger.

Vi vil altid stræbe efter at udvikle løsninger, der skaber fantastiske resultater gennem fokus på en balance mellem menneskelig og finansiel værdiskabelse.

Vision

InnovationCity ApS vil til stadighed udvikle en vifte af unikke koncepter, der understøtter missionen. Målet er at sikre dokumenterbare resultater gennem fokus på såvel videndeling som implementering i vores kunders virksomheder og organisationer. Videndeling og implementering vil blive understøttet af et netværk af kompetente, selvstændige ressourcer.

Værdier

 • Finansiel og menneskelig værdiskabelse: det betyder, at din virksomhed som følge af vores samarbejde og løsning skal øge sit afkast af den investerede kapital samt skabe værdi for de mennesker, der er berørte af løsningen.
   
 • Respekterer og accepterer mennesker, som de er: det betyder for dig, at vi altid sætter os godt ind i, hverm du/I er som unikke mennesker samt jeres værdier, holdninger og adfærd, der understøtter helheden i virksomheden.
   
 • Videndeling og udvikling med respekt for tiden: det betyder, at vi altid er opmærksomme på, at tiden er en knap faktor, og at den derfor skal anvendes med stor ansvarlighed og udelukkende til aktitivter, der sikrer optimale løsninger.
   
 • Moralsk og etisk sætter vi miljøer og anvendelse af ressourcer i højsædet: det betyder for dig, at du kan være sikker på, at vi til enhver tid fokuserer på ansvarlige og bæredygtige løsninger.
   
 • Tilfredsstille aktionærernes krav til afkast: det betyder, at du kan være sikker på, at vores fokus på at skabe en virksomhed med et attraktivt afkast af den investerede kapital medfører en kontinuerlig investering i bæredygtige modeller til unikke løsninger. 

Kort om InnovationCity

Time is our passion

InnovationCity er etableret i juni 2007 og er stiftet på basis af en støt og roligt voksende passion for at hjælpe ledere og virksomheder i det private og offentlige system til at skabe fantastiske resultater.

Dermed ønsker vi med udgangspunkt i menneskelige ressourcer at blive bedst til at skabe bæredygtig udvikling og innovation for unikke mennesker, virksomheder og organisationer, der stræber efter det fantastiske.